Karakter en werklust

Nesten

De pups van ons A-nest hebben allemaal een geweldig nieuw thuis gekregen! 6 van de 7 pups gaan de africhting in. 3 x KNPV, 2 x IPO en 1 maal Belgische Ring. We volgen ze allemaal op de voet en nieuws betreffende de honden vermelden we periodiek op onze site.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

7 weken oud; de basis is en wordt gelegd voor een goede start bij de nieuwe eigenaren. Gezond en wel ondergaan ze alle indrukken, socialisatieproces en andere uitdagingen. De pups zijn stuk voor stuk open, nieuwsgierig, speels en bijtgraag !

 

De namen:

Reuen; Abel, Athos, Aris en Astor

Teven; Aimee, Anubis en Angel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

2,5 week oud! Er wordt al druk gegromd, gekropen en de pups proberen ook al te lopen. De eerste ontworming heeft inmiddels plaatsgevonden onder groot protest. Schijnbaar was de smaak van de pasta niet zoals ze gewild hadden. Zo stoer als ze zijn hebben ze de pasta toch maar doorgeslikt maar daarna werd het wel meteen tijd om aan de tap te gaan hangen. De ogen zijn inmiddels ook al open dus ze beginnen langzaam de wereld om hen heen te ontdekken!

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De pups zijn nu bijna een week oud. Ze groeien gestaag en ze drinken goed! Kyara is een geweldige moeder en verzorgt haar pups heel goed. Ze is niet weg te slaan bij haar kroost en is behoorlijk beschermend. Kyara is inmiddels goed hersteld van de bevalling en bruist weer van de energie. Gelukkig weet ze ook wanneer ze rustig moet zijn en vind ze het leuk om met haar pups bezig te zijn.

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Het A-nest is op komst. We hebben op de echo zeker 7 pups gezien. We verwachten de pups omstreeks 1 april.

 

Doorzoek de website

Contact

Kennel von Dyenga's hof Gevestigd te Dalem

Geregistreerd bij de RvB