Karakter en werklust

Dekking

Kyara is gedekt door Djongo. Uit deze combinatie verwachten wij compacte, karaktervolle, scherpe en belastbare werkhonden. Djongo en Kyara vullen elkaar op meerdere vlakken goed aan. 

 

- De uitermate zware belastbaarheid van Djongo en de belastbaarheid van Kyara.

- De scherpte van Kyara en de zekerheid en dominatie van Djongo.

- De volle duwbeet van Kyara en de volle zware vaste beet van Djongo.

- De onbezonnenheid van Kyara en de stabiliteit van Djongo.

 

 

Voor informatie en/of reserveringen kunt u contact met ons opnemen via dyenga@mail.com Wij zullen u voorzien van alle relevante informatie en u uitnodigen voor een uitgebreide kennismaking.

 

Noten; 

* Gezien de combinatie en de verwachtingen die we hebben, zullen de pups niet geplaatst worden bij mensen die geen gedegen ervaring hebben met Dobermanns of andere werkhondenrassen.

* Daar ons fokbeleid hoofdzakelijk is gericht op het fokken van gezonde karaktervolle werkhonden, zullen de nakomelingen minder geschikt zijn voor tentoonstellingen. Wij wijken af van de eisen die de rasvereniging stelt. Onze honden worden veel zwaarder in de praktijk getest op het gebied van karakter, werkcapaciteiten en stabiliteit. Wij staan niet achter de testen die worden voorgeschreven, aangezien de honden daarop uitvoerig kunnen worden voorbereid. Wij brengen onze honden in uitzonderlijke niet te verwachten situaties en houden nauwlettend in de gaten hoe de honden daarop reageren en wat de hersteltijd is. Onze honden hebben wij NIET voorgebracht op tentoonstellingen. Op het gebied van de gezondheidseisen gaan wij verder dan hetgeen de rasvereniging voorschrijft.

Doorzoek de website

Contact

Kennel von Dyenga's hof Gevestigd te Dalem

Geregistreerd bij de RvB